H65 Höör – VästeråsIrsta – Kvartsfinal 3 – SHE

Bilder från den tredje och avgörande kvartsfinalen mellan H65 Höör och VästeråsIrsta.

Wibergs storspel tog H65 Höör till semifinal (Skd.se)
H65 Höör gjorde processen kort med VästeråsIrsta i SM-kvartsfinalerna. Tre raka segrar tog laget vidare i slutspelet.

Mot semifinal – i Eslöv (H65.se)
H65 Höör är klart för semifinal. Efter 21-16 (11-6) kan 3-0 i matcher mot VästeråsIrsta räknas in och därmed har sista matchen i Höör spelats för säsongen. Samtliga semifinalmatcher, och eventuella finalmatcher, kommer nämligen att spelas – i Eslöv.

Semifinal nästa för H65 Höör (Handbollskanalen)
H65 Höör gjorde vad som krävdes, plus ett snäpp för att slippa spänningen. Försvaret höll hög klass och hindrade VästeråsIrsta från att störa semifinalplanerna, 21–16 blev sista spiken under söndagen.

Lämna ett svar