Konst?

För ett par dagar sedan kom jag av en händelse på två saker. Dels kom jag till insikt om att jag tagit närmare 5 000 bilder, eller nästan 30 GB, under den gångna handbollssäsongen. Jag vet egentligen inte om det är mycket eller lite, men för min del kändes det som en hel del. Dels kom jag även på att jag inte “lekt” med en enda bild. Alltså, gjort något annat utöver vanlig redigering för att lägga upp på Facebooksidan. Bestämde mig för att göra det och resultatet ser du här ovan. “Nina” Djapanovic tar ett djupt andetag innan en straffläggning. Visst hade man kunnat göra mer med bilden, men ibland kan även det enkla vara fint och jag tycker att färg mot svart/vitt fångar allvaret i situationen. Hon går in i “zonen” och just då är det bara hon, bollen och målvakten i hela idrottshallen. Konst? Det får någon annan bedöma, men jag tyckte det blev helt okej.

Lämna ett svar