H65 Höör – IK Sävehof – Semifinal 2/5

Mia Rej

Jag känner ofta att jag har väldigt svårt att hänga med i matcherna när större delen spenderas med att titta genom kamerasökaren. Att jag oftast står i ett hörn och inte kan se resultattavlan spelar ju givetvis också stor roll. Det blir till att springa fram och tillbaka mellan hörnet och målet för att kunna se resultatet. Idag var det dock inga större tvivel om hur matchen gick. 16-27 till IK Sävehof talar sitt tydliga språk. De är helt enkelt bäst i Sverige. Idag tog de säsongens 27:e raka seger. Nästan konstigt egentligen att de kan vara så överlägsna i Sverige, samtidigt som de inte tar sig någonstans i Champions League. Men det kanske H65s framgångar i Challenge Cup kan råda viss bot på, nu när de svenska rankingpoängen går upp (kraftigt?) p.g.a. deras semifinalavancemang. Bilden ovan föreställer en nervös Mia Rej när H65 blir dubbelpunktad vid en utvisning. Kan inte vara lätt att stå och titta på när man normalt sett är den som fördelar spelet.

Tredje matchen spelas redan på onsdag, men det lär det inte bli till att följa med på. Det blir till att hoppas på vinst, annars är säsongen över för denna gången. Med lite tur och skicklighet kanske jag dock kan få in lite beachhandboll på schemat i sommar. Om inte annat så för att slippa bry sig så mycket om kamerainställningar som är det stora gisslet i alla dessa tokmörka idrottshallarna. Längtar efter ISO-tal under 1000 för en gångs skull…

Annars var dagens bästa H65s hejarklack som höll ordentlig låda i Björkvikshallen.

Resterande bilder från matchen kan du hitta på H65s Facebooksida.

Lämna ett svar