Då var vi igång!

Vepor

Nu hänger några av mina bilder uppe i idrottshallen som jag tog för ett tag sedan. Inte så lite häftigt att se något man gjort på ett så tydligt sätt. Vepan på Mia Rej ska nog dock göras om. Hon är visserligen inte en av de längsta i laget men hon är knappast en pygmé. Annars är bilderna i stort sett “life size”, ca 175 cm höga. Utan reklamen då alltså.

Välkommen till handbollssäsongen 2013/14.

Söndagens match mot Sävehof glömmer vi bort helt och hållet och fokuserar istället på Skuru-matchen på onsdag och hemmapremiären på söndag mot Önnered. Nu ska denna bloggen få riktigt ordentligt med fart hoppas jag. Startade den ju i April i år, med knappt en handfull matcher kvar på säsongen. Kommer bli riktigt fett på söndag om den nya H65-hymnen är klar att användas tills dess. Redan på lördag är det premiär för herrarna. Blir nog att sticka dit och fotografera då med, om inget kommer emellan.

Lämna ett svar