H65 Höör – Westfriesland SEW – Challenge Cup

Äntligen var det dags för H65 att dra igång Challenge Cup-äventyret. Som jag sagt tidigare tycker jag att dessa matcherna var de absolut mest spännande förra säsongen. Tjejerna gick ut hårt och ökade och segersiffrorna skrevs till hela 33-20. 13 måls försprång inför returen i Holland nästa helg känns helt okej faktiskt. Teoretiskt sett kan de lämna WO (10-0) och ändå gå vidare till nästa steg. Så har man sparat in en resa. :)

Jannike Wiberg i målet blev utsedd till matchens lirare. Hon gjorde en jättebra match, men personligen hade jag hellre lyft fram nr 14, blott 17-åriga Julia Sandell, som tog chansen på vänsternio och petade in fyra mål.

Segersiffrorna kunde skrivits ett par mål högre, men istället valde Niklas Harris att lufta bänken så att alla fick känna på internationellt motstånd. Erfarenhet inför framtiden är alltid bra.

Dagens målskyttar: Jasmina Djapanovic 7(3?), Marie Wall 5, Jennie Linnéll 4, Julia Sandell 4, Anna Johansson 3, Anna Roxå 3, Julia Andrejic 2, Mia Rej 2, Emma Rask 2, Rebecka Lindberg.

Det går bra för Svensk handboll just nu. På herrsidan är både Lugi HF och IFK Kristianstad vidare i sin cuper. På damsidan vann Lugi HF sin första match igår och Skuru är vidare då de vann sitt dubbelmöte i helgen. I skrivande stund försöker IK Sävehof plocka den sista poängen de behöver för att ta sig till final-8 i Champions League. Häftigt!

Över till det du kom hit för, bilderna.

IMG_6020 Fredrik Jönsson

IMG_6024 IMG_6026 IMG_6047 Mia Rej Rebecka Lindberg Jennie Linnéll Anna Johansson Jannike Wiberg, Mia Rej Julia Andrejic Jennie Linnéll Jasmina Djapanovic IMG_6123 IMG_6125 Jannike Wiberg IMG_6134 Julia Sandell Julia Sandell Jannike Wiberg Marie Wall, Mia Rej, Anna Roxå IMG_6175 Jannike Wiberg, Niklas Harris IMG_6188 IMG_6189 IMG_6190 Anna Roxå Marie Wall Anna Roxå Jasmina Djapanovic Julia Sandell IMG_6256

Lämna ett svar