H65 Höör – Skövde HF – Kvartsfinal 2/5

Minns ni den andra kvartsfinalen mot Skövde i torsdags? Nej, knappt jag heller. Jag minns dock att andra halvlek var riktigt bra spelad för H65s del och att Marie Wall fullkomligen flög fram på vänsterkanten och satte 8 mål. Hon hade lätt kunnat få priset som bästa spelare, men istället gick det till Anna Roxå som storspelade i försvaret. Kul att hon fick det för omväxlings skull.

Skånskans murvel, Christoffer Ekmark, lyckades fånga fröken Wall på video när hon satte en finfin knorr i slutet av matchen. En delikatess som syns allt för sällan inom damhandbollen.

Anledningen till att det inte blev något blogginlägg förrän nu är för att torsdagen och fredagen gick åt till att packa kläder. Sen blev det 24 timmars resande på lördagen för att nu äntligen ha en stund över att i Las Vegas att skriva detta blogginlägget. Är på konferens (MicroConf) med min arbetsgivare, men lyckligtvis finns här hyfsat Wi-Fi så det går att hänga med ändå. Tyvärr kunde jag inte se söndagens webbsändning av kvartsfinal tre, men kunde följa den via livescore. Spännande match ändå måste jag säga. Synd, men inte helt oväntat, att det blir åtminstone en fjärde kvart.

Äntligen har Kvällsposten vaknat till och börjat skriva ordentligt om H65. J-P Andersson gjorde till och med sitt första besök i Björkvikshallen i torsdags. Ja, han såg aningen förvirrad och inte speciellt nöjd ut med hallens ”eminenta” pressrum som befolkas av springande barn, baconchips på golvet och inte en droppe kaffe i sikte. Det är väl en sak som kunde förbättras för att kanske locka lite mer press till matcherna.

Hursomhelst så skrev han ett par bra artiklar om matcherna samt en viktig artikel om H65s köriga slutspel där Niklas Harris är minst sagt förbannad på Svensk Handbolls upplägg.

Programmet som kan knäcka Höörs slutspel (Kvällsposten)
Höörs späckade program i Europa kan bli deras fall i slutspelet.  Tränaren Niklas Harris skickar nu en skarp hälsning till Handbollförbundet.
– De har inte tänkt sig att lagen ska gå långt i Europa-cupen. Vi ska lydigt åka ut så tidigt som möjligt, säger han.

Problemet är tyvärr detsamma för Lugis herrar i EHF-cupen och Sävehofs herrar i Challenge Cup om jag minns rätt.

Över till bilderna. 23 till antalet denna gången.

_MG_4687 _MG_4692 _MG_4707 _MG_4721 _MG_4732 _MG_4738 _MG_4758 _MG_4769 _MG_4792 _MG_4798 _MG_4802 _MG_4814 _MG_4829 _MG_4843 _MG_4862 _MG_4875 _MG_4891 _MG_4897 _MG_4947 _MG_4990 _MG_4993 _MG_4996 _MG_5034

Lämna ett svar