H65 Höör – BK Heid – SHE

Puh, då var äntligen seriepremiären avklarade. För egen del har det varit mycket att stå i. På någon vänster lyckades jag ju hamna i arrangemangsgruppen. Ja, så himla märkligt är det väl kanske inte ändå då det är jag som till största delen har haft hand om klubbens sociala medier. Nu är vi betydligt fler som delar på ansvaret. Förberedelserna inför premiären har inneburit bl.a. att hjälpa till med hemsidan, ta nya porträttfoton som du kan se på hemsidan och i idrottshallen, hausa premiären i sociala medier och gå på nätverksträff. Det mesta har i och för sig varit förbaskat roligt. För porträttfotona fick vi låna en riktig studio med professionella blixtar och bakgrunder och på nätverksträffen på Gästis käkade jag nog den godaste pytt i pannan någonsin.

Matchen då. Jag var lite rädd för att allt det hårda arbetet skulle slå bakut och att Heid skulle vara bättre än förväntat. Tur att jag fick fel. Med 13 måls marginal var det inte mycket att tala om. Kul att få se nyförvärven i en riktig match. Emma, Sofia och Anna är i långa stunder ett riktigt brutalt mittlås. Vänsterkanten var gudomligt bra idag. Både Rask och Wall visade var skåpet skulle stå. Wall gjorde mål över hela banan, både kant och mittsex. Rask visade upp hela registret. Kontringar, lobbar, vikskott och vanliga fullträffar. De stod för nästan halva målskörden med sina totalt 16 mål.

Ska bli kul att se hur detta står sig mot motstånd som inte är bottentippat.

Dagens målskyttar:
Marie Wall 9, Emma Rask 7, Cassandra Tollbring 6, Emma Lindqvist 3, Anna Olsson 3, Anna Johansson 2, Julia Andrejic 2, Sofia Hvenfelth, Michaela Fransson

Skånesport och många andra ger förbundskapten Signell en rejäl känga idag. Mycket för att han helt utan att skämmas plockar in sina egna Sävehofspelare. Jag har egentligen inga problem med att han tar in Olivia Mellegård i truppen. Hon är en fantastisk vänsterkant. Dock måste jag säga, givetvis helt opartiskt, att han borde petat Sand istället för Wall. Inte minst efter den fantastiska matchen hon gjorde idag.

Petad i landslaget – strålande i H65 (Skånesport.se)
Petad i landslaget utan förklaring. Då svarade Marie Wall med att leverera drömhandboll i SHE-premiären där H65 Höör besegrade BK Heid med 34-21. – Jag har inte fått något uttalande om varför jag inte är med och fokuserar nu het på H65 Höör, säger Wall.

Skurus tränare: Henrik sjunker som en sten för mitt förtroende (Handbollskanalen.se)
Patrik Svarvén, tränare för Skuru IK:s damer, riktar idag hård kritik mot förbundskaptenen Henrik Signell.

Några av dagens bilder:

_19a0446 _19a0478 _19a0484 _19a0498 _19a0505 _19a0509 _19a0519 _19a0524 _19a0532 _19a0546 _19a0601 _19a0607 _19a0613 _19a0645 _19a0672 _19a0687 _19a0712

Lämna ett svar