H65 Höör – OV Helsingborg – Foto från träningsmatchen

Idag spelade H65s damlag sin första träningsmatch under försäsongsträningen, om jag inte är helt ute cyklar. Den gick av stapeln i Björkvikshallen och motståndet stod allsvenska OV Helsingborg för. 34-13 slutade spektaklet. H65 fullständigt kontrade i sönder OV. Egentligen ska man väl inte lägga allt för mycket vikt vid en träningsmatch, inte så här tidigt i alla fall. Och särskilt inte när två ordinarie spelare är iväg och spelar U19-EM i Danmark och tre precis kommit hem från riksläger och inte deltog. Det var i all fall kul att få se nyförvärven Julia Andrejic och Marie Wall “in action”. Det var även intressant att se några nya och annorlunda anfall- och försvarskombinationer. Mia, Nina och Julia som niometersuppställning känns riktigt farlig. Vem stoppar dem när de blir ordentligt samspelta?

H65 – OV var visst inte den enda träningsmatchen som spelades idag. Kantspel vet mer.

Hursomhelst, jag fick också tränat lite. På att ta foto såklart. Jag var visst lite ringrostig, så det blev inte så många idag.

Har två fotoevent den närmaste veckan som jag ser riktigt mycket fram emot. På lördag är det bröllopsfotografering på min kompis Markus bröllop och på måndag har jag fått den stora äran att få ta studiofoto på damlaget. Ska bli jätteskoj. Är lite nervös för det sistnämnda dock. :)

IMG_2746 IMG_2749 IMG_2757 IMG_2758 IMG_2775 IMG_2784 IMG_2798

One comment to “H65 Höör – OV Helsingborg – Foto från träningsmatchen”
One comment to “H65 Höör – OV Helsingborg – Foto från träningsmatchen”
  1. Pingback: H65 Höör – Eslövs IK – Foto från träningsmatchen | Kantbilder

Lämna ett svar