Porträttfotografering med H65s damlag

Igår fick jag möjligheten att få göra porträttfoton på H65s damlag. Att övning ger färdighet stämmer visserligen, men det hjälper inte så mycket när förutsättningarna förändras. Det blev vit bakgrund istället för svart. Men det gick bra även det.

em_vit
Dessa tre tjejerna, Julia Sandell, Anna Johannson och Emma Rask önskar jag ett riktigt stort lycka till. På torsdag drar nämligen U17-EM igång för dem i Polen. I gruppspelet får de möta Slovakien, Ungern och Ryssland. Jag hoppas ni har gjort hemläxan på Ryssland sen ungdoms-os i Juli och behåller den fina formen mot Ungern.
nya_vit
Och här har vi tre av fyra nyförvärv. Julia Andrejic, Jessica Ryde och Marie Wall. Jessica som precis gjort en strålande insats i U19-EM i Danmark och blev matchens lirare i fyra av sju matcher. Detta ska egentligen vara helkroppsbilder, men jag var för lat för att frilägga även de vita strumporna och skorna för det här blogginlägget. Gick snabbare att såga dem vid knäna.

Om någon av er tjejer eller ledare som jag tog foto på igår vill ha sitt foto och använda som profilbild på Facebook eller Twitter så kan ni höra av er till mig på martin@limex.se, Facebook eller Twitter.
Mia Rej använder redan sin på Twitter.

One comment to “Porträttfotografering med H65s damlag”
One comment to “Porträttfotografering med H65s damlag”
  1. Pingback: Då var vi igång! | Kantbilder

Lämna ett svar