H65 Höör – Eslövs IK – Foto från träningsmatchen

Då var det dags för damernas andra träningsmatch under försäsongen. Den förra mot allsvenska OV Helsingborg slutade med storseger, 34-13. Med tanke på att det var elitseriemotstånd i dagens match trodde jag att siffrorna skulle bli lite jämnare. Visst, något jämnare blev det, men trots det utklassning med 12 bollar. 33-21 skrevs slutresultatet till. Därtill ska det nämnas att jag vet inte vilken uppställning EIK hade, men åter igen fattades H65 nyckelspelare. Framförallt Mia Rej som hade “trälår” (danska för lårkaka) sen förra träningen och nyförvärvet Rebecka Lindberg. Michelle Seifert var inkallad på M6 samt en ung tjej som heter Emilia Blomberg. Emilia gjorde verkligen en bra insats med sina två mål och några fina spärrar. Även en annan ung tjej, Martina Persson, gjorde en bra insats på 9M. Med lite mer träning kan de två bli att räkna med framöver. För övrigt var det åter igen kontringsspelet som blev den avgörande faktorn i dagens match, med Marie Wall som visade vägen. Imorgon är det match igen mot danska div.1-laget Lyngby och förhoppningsvis fler foton.

Målskyttar och dagens övriga träningsmatcher kan du läsa om på Kantspel.

IMG_2990 IMG_3003 IMG_3021 IMG_3024 IMG_3025 IMG_3028 IMG_3032 IMG_3055 IMG_3062 IMG_3065 IMG_3067 IMG_3072 IMG_3079

One comment to “H65 Höör – Eslövs IK – Foto från träningsmatchen”
One comment to “H65 Höör – Eslövs IK – Foto från träningsmatchen”
  1. Pingback: H65 Höör – Lyngby HK – Foto från träningsmatchen | Kantbilder

Lämna ett svar