H65 Höör – Lyngby HK – Foto från träningsmatchen

Helgens andra träningsmatch för H65s damer var mot danska div.1-laget Lyngby HK. Även här blev det en klar seger till slut med 28-20. Båda lagen började trevande och det tog ett tag innan det började göras mål. Kanske var tjejerna lite stumma sen gårdagen? Uppenbarligen hade de lite problem med Lyngbys 3-2-1. I halvlek var det underläge 9-11. Hade varit intressant att höra vad Niklas sa i pausen, för någonting drastiskt hände till andra halvlek. På tio minuter gick H65 om och förbi till 19-12. I gårdagens match fick bl.a. Emilia och Marie stjärnor i kanten från mig. Så även i dagens match. Något förvånande så nollade faktiskt Nina Djapanovic.

Även idag får du målskyttarna och övriga träningsmatcher för dagen på Kantspel.

Idag kom det en trevlig artikel om nyvärvade målvakten, Jessica Ryde, på Skånskan angående gårdagens match mot EIK.
“Jag har kommit till ett otroligt bra lag”, säger hon bland annat.

Även Marie Wall får rättmätigt lovord i dagens Skånskan, tillsammans med en av mina bilder!
“Marie har potential att bli Sveriges bästa på sin position”, säger Niklas Harris.

Hursomhelst. Till det viktiga. Bilderna.

IMG_3084 IMG_3117 IMG_3125 IMG_3132 IMG_3133 IMG_3136 IMG_3138 IMG_3141 IMG_3143 IMG_3171