EM-kval – Sverige – Slovenien

Idag fick jag möjlighet att fotografera EM-kvalet mellan Sverige och Slovenien i Helsingborgs Arena. Det var en spännande upplevelse att få fotografera landslaget, särskilt i en sån fin arena.

Det blev en smakstart på EM-kvalet efter vinst med 30-25. Nu match igen i helgen, då mot Schweiz om jag inte minns fel.

Såg du inte matchen på TV kan du läsa ett referat på Svensk Handboll.

Om du undrar varför där är ett gäng svartklädda unga damer på några bilder så är det för att U17-landslaget som tog EM-guld i somras hyllades för det i pausen. Tre av tjejerna kommer från H65 Höör, Anna Johansson, Emma Rask och Julia Sandell.

IMG_4956 IMG_4974

Isabelle Gulldén Isabelle Gulldén Linn Blohm Jessica Helleberg Linn Blohm Hanna Fogelström Isabelle Gulldén Ida Odén Linn Blohm, Isabelle Gulldén, Cecila Grubbström Isabelle Gulldén Anna-Maria Johansson IMG_5089 Julia Sandell Emma Rask, Hanna Blomstrand Anna Johansson, Emma Fernis Nathalie Hagman Cecilia Grubbström, Anna-Maria Johansson Isabelle Gulldén Linnea Torstenson Hanna Fogelström Jenny Alm Ida Odén Linnea Torstenson Louise Sand Hanna Fogelström Ida Odén Jenny Alm Isabelle Gulldén Linn Blohm IMG_5249 Sabina Jacobsen, Jamina Roberts, Jenny Ahlm, Maria Olsson Torbjörn Klingvall Ulrika Ågren Jessica Helleberg

Lämna ett svar