H65 Höör – Kärra HF – Elitserien

H65 har historiskt sett av någon anledning haft svårt för att möta Kärra och i början av dagens match såg det ut att hålla i sig. Tror H65 låg under med fem mål som mest. Hela första halvlek var en enda stor målfest åt båda hållen. 18-15 i halvlek var det länge sedan man såg i en dammatch. I slutändan var dock H65 det bättre laget och kunde ro hem segern ganska bekvämt. Slutresultat 30-27.

Referat från matchen kan du läsa i Skånskan, Sydsvenskan och Kvällsposten.

Och det du kom hit för, bilderna:

Julia Andrejic Jasmina Djapanovic

Julia Andrejic Mia Rej Jennie Linnéll Mia Rej Jennie Linnéll Jennie Linnéll Marie Wall Anna Roxå IMG_5738 Rebecka Lindberg IMG_5746 IMG_5753 Rebecka Lindberg Marie Wall Jessica Ryde Julia Andrejic Rebecka Lindberg Mia Rej Jannike Wiberg IMG_5818 IMG_5825 Niklas Harris Niklas Harris IMG_5854

Lämna ett svar