Poträttfoto och elitserietippning

Porträttfoto
Då har årets porträttfotografering gått av stapeln. Det gick riktigt smidigt i år och efterarbetet var lättare än vanligt. Och, lite partisk, tycker jag resultatet blev riktigt bra. På bilden ser du H65s fyra nyförvärv. Amanda Andersson, Cassandra Tollbring, Tove Kronkvist och Mikaela Mässing.

portrattLägger in en liten “shameless plug” att om någon behöver porträttfotografering för sitt lag, klubb eller företag så är det bara till att ta kontakt med mig.

Elitserietippning
Just nu är det väldigt populärt att tippa slutresultatet i elitserien, inte minst för herrarna. Så även jag tänker ge mig på ett försök att tippa, damernas då såklart.

1. Sävehof – Även i år tror jag att Sävehof kommer ta hem serien, men inte lika lätt som de tidigare 2-3 säsongerna. De har tappat fyra landslagsspelare med väldigt mycket rutin. De kan nog tappa en handfull poäng mot de övriga topplagen.

2. Skövde – Skövde har värvat riktigt bra till den här säsongen, inte minst när det gäller landslagsmålvakten Grubbström. Jag tror det kan vara deras tur i år att ta ännu ett kliv.

3. H65 – Egentligen hade jag velat sätta H65 som tvåa, men jag tror att de får en betydligt tuffare höst än tidigare säsonger i och med spel i EHF-cupen. Ska man försöka ta sig lång i den lär nog elitserielunken ta lite stryk. Har gjort strålande nyförvärv i bl.a. en av sveriges bästa mittnior och en av sveriges mest hårdskjutande vänsternio. Men kan man täppa till luckan efter Mia Rej och framför allt Anna Roxå och Jannike Wiberg i försvar och mål? Ska bli en mycket spännande säsong för oss med röda hjärtan.

4. Lugi – Hur kännbart är tappet av Nathalie Hagman och systrarna Olsson? Visserligen har man fått en av systrarna Westberg och hemvändande Tellemark, men jag tror ändå att Lugi är ett något svagare lag i år. Kristianstad som lyckades värva ovan nämnda systrar Olsson håller jag en liten tumme för att de ska gå upp till nästa säsong.

5. Skuru – Har förlorat två av sina största profiler i systrarna Westberg och även ett par andra spelare. Har de lyckats fylla upp efter dessa? Nej, jag tror tyvärr inte det. Skuru hamnar utanför topp 4 i år.

6. Önnered

7. VästeråsIrsta

8. Eslöv

9. Skånela

10. Spårvägen

11. Heid

12. Tyresö – Blir nog en tuff säsong för nykomlingen Tyresö. Två veckor innan elitseriepremiären hoppar båda tränarna av för att de inte tror de har tillräckligt bra spelarmaterial. Fegt kan jag tycka, men jag lär väl förmodligen inte ha hela bilden.

Lämna ett svar