Kändisspaning på Åhus beachhandboll

Passade på att åka till Åhus idag när elitklasserna skulle göra upp i Åhus beachhandboll. Förenade nöje med nöje när jag dels fotograferade ett par H65-matcher, men fick givetvis chansen att även ha lite kändisspaning. Det fanns ju gott om sådana. Inte minst då Flensburg var på plats med två lag. Måste säga att jag tycker det är lite tråkigt att vissa elitlag inte ställer upp med bättre förstauppställning. Lugis herrar hade nog inte en enda A-lagsspelare och i H65 fattades tyvärr 3/4 av förstauppställning. Någon som verkligen tog det på allvar var Sävehofs damer som kom till Åhus med nästan hela truppen. Hur som helst. Fick en del bra bilder, men alla får inte plats här. Lyckades få syn på Tomas Axner på VIP-läktaren också, men tyckte inte riktigt det kändes okej att använda mitt 200 mm-objektiv knappt två meter ifrån näsan på honom. Nästa gång. Gud så skönt det var att slippa mörka idrottshallar och kunna ta vettiga foton för omväxlings skull.

Mattias Andersson
Mattias Andersson, Flensburg

Tobias Karlsson
Tobias Karlsson, Flensburg

Jim Gottfridsson
Jim Gottfridsson, Flensburg

Ljubomir Vranjes
Ljubomir Vranjes, Flensburg

Jamina Roberts
Jamina Roberts, IK Sävehof

Louise Sand
Louise Sand, IK Sävehof

Ola Lindgren
Ola Lindgren, IFK Kristianstad

Nathalie Wingemo
Nathalie Wingemo, Eslövs IK

Mia Rej
Mia Rej, H65 Höör

Linn Blohm
Linn Blohm, IK Sävehof

Jannike Nordström
Jannike Nordström, H65 Höör

Lämna ett svar