Lugi HF – H65 Höör – Semifinal 1/5 – SHE

Det är fyra matcher kvar. Så, nu pratar vi inte mer om det. Nä, men H65 gjorde inte direkt sin bästa match idag. Många missade lägen. Lite uppfinningslöst i anfallet och varför fortsatte man inte med punkten på Hanna Blomstrand? I mina ögon verkade den fungera. Men vad vet jag. Fyra matcher kvar som sagt. Det blir svårt, men inte omöjligt. Se bara på Ystad eller Sävehof på herrsidan.

  • Kul att en målvakt får lov att vara med i målprotokollet för en gångs skull. Två gånger dessutom.
  • Synd att det inte var vår…
  • Jag tycker Challenge Cup-finalen kan börja NU!

Målgörare:

Marie Wall 4, Cassandra Tollbring 3, Emma Lindqvist 2, Michalea Fransson 2, Jasmina Djapanovic 2, Anna Johansson, Mikaela Mässing, Jonna Linnéll, Anna Olsson, Sofia Hvenfelt

Det blev inte så många bilder idag, av flera olika anledningar. Den största är att jag har en hemsida att bygga vidare på.

www.europacup.se

Artiklar:

Web-TV: LUGI överlägsna H65 i semifinal ett (Skånesport)
Ida Nilsson var 59-procentig i målet när LUGI krossade H65 Höör med 25-18 i den första semifinalen i bäst av fem.  Vi tog ett snack med LUGI-hjältinnan och en del andra nyckelpersoner i matchen.

Olé, Ida! (Skånska Dagbladet)
Inte så lite tack vare ett ramstarkt försvar och suveränt målvaktsspel av Ida Nilsson vann Lugi det första semifinalslaget mot nabon H65 Höör.

Lugis Ida Nilsson briljerade i mål – med två mål (Sydsvenskan)
En målvakt i landslagsklass och årets bästa försvarsspel. Ida Nilsson såg till att det blev en enkel hemmaseger för Lugi i den första semifinalen mot H65.

Förkrossande första semiseger för Lugi (Handbollskanalen)
Knappt hade nervdallret från fredagens herrkvartsfinal lagt sig innan nästa skånska derbyserie drog igång. Två kapabla försvar tog arenan i Lund i besittning, Lugi behärskade konsten att ta sig förbi bäst och slog H65 Höör  välförtjänt, 25-18 till slut.

Bilderna:

Lämna ett svar