H65 Höör – HC Lokomotiva Zagreb – Challenge Cup

Ja, vad ska man säga. Luften gick ur finalfesten som ett däck med punka. H65 spelade två bra halvlekar, en i Zagreb och en i Höör. Men det räcker ju tyvärr inte när det är resultatet efter 120 minuter som räknas. Jag hoppas tjejerna kan komma över, eller åtminstone omvandla, ilskan efter detta till motivation för att köra över Lugi och ta sig till SM-final på tisdag. Om vi skulle avsluta med att lyfta fram något positivt? Det faktum att Tilda Winberg tar för sig mer och mer.

Jag har passat på att uppdatera statistiken på www.europacup.se. Inga jättestora förändringar. Mässing gick om Rask och Tollbring lyckades inte knipa tredjeplatsen före Wall då hon bara gjorde ett mål idag.

Artiklar:

Drömmen gick upp i rök för H65 (Skånska Dagbladet)
Stjärnorna svek. Då lyckades inte H65 Höör komma upp i tillräcklig nivå för att besegra Lokomotiva Zagreb med minst fem bollar i andra Challenge cup-finalen.  I stället blev det nytt nederlag, 21-24 (10-10).

”Många är jätteledsna” (Aftonbladet)
Det föll många tårar i Höör efter förlusten i europacupfinalen. Redan på tisdag ska de vändas till glädjetårar. Då kan Höör säkra klubbens första SM-finalplats. – Man vill dit, säger storstjärnan Cassandra Tollbring.

Dubbeldröm sprack: “Känns för djävligt” (Kvällsposten)
Första guldchansen är borta. H65 räckte in till mot HC Lokomotiva Zagreb i finalreturen i Challenge Cup. Förlust med 21-24 i Sporthallen i Höör. – Det känns för djävligt, säger Marie Wall och torkar tårarna. Landslagsspelaren bänkades större delen av matchen och var otröstlig efteråt.

Den blev ingen finalseger för H65 Höör (Handbollskanalen)
Utgångsläget var tufft för H65 Höör inför klubbens andra final i Challenge Cup. Fem mål var laget piskat att vinna med mot duktiga Lokomotiva Zagreb. Kanske var det övertändning eller nerver hos hemmaspelarna för Zagreb tog hand om initiativet direkt. Efter en kvart hade H65 vänt och ledde med 6-4 och läget såg ljusare ut.

H 65 Höör föll tungt mot Zagreb i finalen (Sveriges Radio)
Det blev förlust även i den andra finalmatchen för H 65 Höör i Challenge Cup. Zagreb vann med 24-21 och blev därmed Mästare.

Bilderna:

Lämna ett svar